Varna24.bg съобщи баща и двете му деца загинаха в тежката

...
 Varna24.bg съобщи баща и двете му деца загинаха в тежката
Коментари Харесай

Защо не се взимат мерки? Над 20 са жертвите пътя на смъртта в Айтос!

 Varna24.bg заяви татко и двете му деца починаха в тежката злополука с камион на централна улица в Айтос. На първия образователен ден третокласникът Джалил, който откри гибелта си под авариралия камион в центъра на Айтос, няма да прекрачи учебния предел. Петгодишната му сестричка Айфер също няма да има своя първи образователен ден в предучилищната група.

Щетите от тежката злополука на място са съвсем заличени, проверяващите търсят аргументите за случая, само че това, което тревожи жителите на града, е докога по централната улица ще продължат да минават тежкотоварни камиони.

" Улицата е доста рискова. Наклонът е доста огромен, камионите остават без спирачки и водачите не могат да ги спрат ", споделя Стойчо Ников пред Btv, който е гражданин на града. По негови думи починали в региона рисковия сектор към този момент са над 20 души.От АПИ обаче обявиха, че не е постъпило искане от Община Айтос за създаване на обходен път, по който да бъде пренасочен интензивният трафик. Днес следва тежка интервенция на 17-годишния Октай, който пострада при случая.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР